Pastırmalı bezelye Tarifi

Pastırmalı bezelye Tarifi
Pastırmalı bezelye Tarifi
Değerli Lezzet Ustası takipçileri bu gün kayseri yöresinin meşhur pastırmasıyla bezelyelerin birleşiminden oluşan lezzet tarifi sizlerle...

Pastırmalı bezelye Tarifi Malzemeleri

  1. 400 gr bezelye
  2. 10 dilim pastırma
  3. 30 gr tereyağı
  4. 1 çay bardağı kıyılmış dereotu

Pastırmalı bezelye Tarifi Yapılışı

Bezelyeleri 3 dakika buharda pişirin veya kaynar suda haşlayın. Pastırmaları şerit şeklinde doğrayın. Tereyağını tavaya alıp eritin ve pastırmaları 1-2 dakika pişirin. Bezelyeyi ekleyin ve 3 dakika daha pişirin. İnce kıyılmış dereotunu ilave edip karıştırın. Servis tabağına alıp sıcak servis yapın.

Tarife Puan Verin

0.0/5 lezzetli (0 oy)

Yeni Eklenen Tarifler

Yemek Tarifleri Uygulamasını İndirin

Yorum yapmayı unutmayın :)

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz.
Lezzet UstasıYemek Tarifleri