Kırmızı Şaraplı Kış Sebzeleri Çorbası Tarifi

Kırmızı Şaraplı Kış Sebzeleri Çorbası Tarifi
Kırmızı Şaraplı Kış Sebzeleri Çorbası Tarifi

Kırmızı Şaraplı Kış Sebzeleri Çorbası Tarifi Malzemeleri

  1. Üç buçuk su bardağı kırmızı şarap
  2. 3 çorba kaşığı tozşeker
  3. 4 adet arpacık soğan
  4. 1 adet beyaz lahana küçük boy
  5. 1 adet kereviz orta boy
  6. 2 adet havuç
  7. 1 adet pancar orta boy
  8. 3 adet patates
  9. 1 çay bardağı krema
  10. 3 litre et suyu
  11. 3 adet patates
  12. 2 çorba kaşığı tereyağı
  13. Tuz
  14. Karabiber
  15. Tuz

Kırmızı Şaraplı Kış Sebzeleri Çorbası Tarifi Yapılışı

Öncelikle, geniş bir tencerede kısık ateşte kırmızı şaraba tozşekeri ekleyerek 1 saat kaynatın. Tüm sebzeleri soyup, küp küp doğradıktan sonra tencereye ilave edin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Üzerine et suyu, krema ve tereyağı ekleyip, 40 dakika pişmeye bırakın. Sebzeler yumuşayıp çorbanız piştikten sonra soğutun. Blendırlayıp ince bir süzgeçten geçirdikten sonra bardaklara paylaştırın. Süs olarak her bardağın üzerine bir çay kaşığı çiğ krema ekleyip servis yapın

Tarife Puan Verin

0.0/5 lezzetli (0 oy)

Yeni Eklenen Tarifler

Yemek Tarifleri Uygulamasını İndirin

Yorum yapmayı unutmayın :)

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz.
Lezzet UstasıYemek Tarifleri