Çavdar Ekmeği Kasesinde Deniz Mahsulleri Tarifi

Çavdar ekmeği kasesinde deniz mahsulleri Tarifi
Çavdar ekmeği kasesinde deniz mahsulleri Tarifi

Çavdar Ekmeği Kasesinde Deniz Mahsulleri Tarifi Malzemeleri

  1. 80 gr karides
  2. 50 gr kalamar
  3. 40 gr iç midye
  4. 1 kırmızı soğan
  5. 2 diş sarımsak
  6. 20 ml beyaz şarap
  7. 1 çay kaşığı kişniş
  8. Yarım çay bardağı zeytinyağı
  9. 2 domates
  10. 1 çay kaşığı acı sos
  11. 1 yumurta
  12. Tuz
  13. Karabiber
  14. 1 yuvarlak çavdar ekmeği
  1. 1 yuvarlak çavdar ekmeği

Çavdar Ekmeği Kasesinde Deniz Mahsulleri Tarifi Yapılışı

Halka doğranmış soğan ile kıyılmış sarımsakları zeytinyağında soteleyin. Kalamar, karides, midye ve küçük kesilmiş domatesi ilave edip soteleyin. Beyaz şarabı ekleyin. Ekmek kasesinin içinden çıkan kırıntıları ilave edip 2-3 dakika soteleyin. Yumurtayı ilave edip ocaktan alın. Kişniş ilave edip harmanlayın. Ekmek kasesinin içinde acı sos ile birlikte servis yapın.

Tarife Puan Verin

5.0/5 lezzetli (4 oy)

Yeni Eklenen Tarifler

Yemek Tarifleri Uygulamasını İndirin

Yorum yapmayı unutmayın :)

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz.
Lezzet UstasıYemek Tarifleri