Adana Kebabı Tarifi

Adana Kebabı Tarifi
Adana Kebabı Tarifi
Adana ilimize has olan ve yurdumuzun her yanında meşhur olan Adana Kebabı Tarifi sizelerle

Adana Kebabı Tarifi Malzemeleri

  1. 100 gram kıyma yağlı
  2. 1 çay kaşığı biber salçası
  3. 2 dal maydanoz
  4. Tuz
  5. pulbiber

Adana Kebabı Tarifi Yapılışı

Derin bir kapta kıyma, 1 çay kaşığı biber salçası, tuz, pulbiber ve ince kıyılmış maydanozu yoğurun. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Avucunuzu ıslatıp, kebabı şişe takın. Kömür ateşinde pişirin. Bu arada sık sık çevirip, yağını pideye alın. sıcak sıcak servis ediniz.

Tarife Puan Verin

5.0/5 lezzetli (1 oy)

Yemek Tarifi İle Alakalı:

Adana | Adana Kebab | Adana Usulü | Kabab | Kebap

Yeni Eklenen Tarifler

Yemek Tarifleri Uygulamasını İndirin

Yorum yapmayı unutmayın :)

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz.
Lezzet UstasıYemek Tarifleri